FINTIdag har jag hängt med Malin (som åker tillbaka till New York på fredag :( ). Tanken var att jag skulle ta ett eller två hål i örat så som bilden men min plånbok är borta!! Väldigt irriterande...

TA MIG TILL HAVET

2 0 1 1

Julafton är slut, det var underbart och det är så härligt att vara ledigt. Något som däremot inte är slut ännu, är år 2011, ett väldigt händelserikt år för mig. Hittade i arkivet ett inlägg med en lista om vad jag skulle/ville göra under årets gång och tänkte nu kolla vad jag gjort och inte gjort.


- Äta macaron


Min absolut första macaron. Sen gick det bara utför...

- Tjäna pengar så att jag kan göra saker
Det gjorde jag defintivt. Sen jobbade jag ibland så mycket att jag inte hann att göra någonting annat, men det är en annan femma.

- Resa till Köpenhamn och shoppa (och då kunna säga att jag varit i Danmark)
Benjamin och jag var där i två dagar. Underbar stad!

- Fixa en ny garderob

- Fixa ramar till mitt rum, sätta fina foton i dem • ¾
Ramar har jag, men inga bilder i dem...

- Köpa en ny kamera • ¼
Skulle önska mig det i julklapp, men sen tyckte jag att det var onödigt.

- Få en solbränna (något som jag misslyckades totalt 2010, fick knappt fräknar på näsan...) • ½
Fanns ingen sol här hemma och i La Baule hann jag bara steka på i en dag. Nåja, 2012 då.

- Göra något nytt under hösten
Började jobba på restaurangen vilket tuffade till mig ordentligt. Fick också muskler vilket också är ganska nytt ha ha.

TID


ph: carolinesmode

De senaste veckor har jag bara jobbat känns det som. En helg spenderades med hela familjen i Kraków, men det var för kort och stressigt för mig för att kunna kallas för semester. Mitt sociala liv ska vi inte ens prata om. Jag är glad om jag ens hinner träffa mina föräldrar innan de går och lägger sig. Som tur har jag några kompisar som vill träffa mig ändå och julen (och ledigheten!) kommer ungefär då Malin kommer tillbaka.

Men om man bara kunde köpa tid. En hel helg med familj, vänner och pojkvän. Med en massa mat också! Just nu är jag spinkigare än spinkig. Aja. Det är en period i ens liv som  man måste gå igenom. Jag måste fokusera på det positiva i livet och ta vara på dem som jag älskar.

STOCKHOLMS BÄSTA MACARONS

Äntligen har jag hittat dem! Stockholms bästa macaronger. De är inte gjorda på äcklig smörkräm, är inte hårda och smakar ljuvligt. Jag kan inte slutat tänka på macarons sen jag åt dem för första gången tidigare i år ha ha. De här är gjorda på café Petite France på Kungsholmen och de var defintivt värda resan. Tog de vanliga smakerna som t.ex. choklad och hallon men den röda var i glöggsmak. Så himla god!!

En charmig sak var att B (som f.ö. undrar vem denne "B" är) kunde prata franska med de som jobbade där. Alla vi frusna svenskar log över spektaklet och det kändes nästan som att besöka ett brasserie i Paris. Nästan.

RSS 2.0