MEERT

Det är på tiden att jag skriver lite i bloggen. Den har blivit lite lidande eftersom jag ansåg att jag behövde vila ut från allt. Dagarna efter Frankrike har spenderats med mina bästaste vänner (bättre vänner finns inte) och det har varit både kul och mysigt. Idag fick jag ett samtal från Malin som befann sig på Peace and Love-festivalen på Veronica Maggios konsert, jag var inte ett dugg avis!

Bilderna ovan är från ett av besöken på Lilles kända café 'Meert'. Lite som Ladureé i Paris. Café är från 1700-talet (hur coolt är inte det??) och det kändes lite som att sitta på ett franskt café under 20-talet. Ibland kan jag inte fatta vad jag får uppleva i mitt liv, det är så underbart är resa och se olika städer. Jag är lyckligt lottad.

...

Nu ar det bara en natt kvar har med B och jag borjar inse det nu... Det gor lite ont. Imorgon kommer det gora valdigt ont.

Ps. Internet suger, imorgon blir det bra igen.

BRYSSEL


Nyss hemkommen fran Bryssel. Den staden alltsa... En av de varsta jag varit i tyvarr. Vet inte ens vad jag ska borja men efter regn, extremt svart att hitta, dalig mat, otrevliga manniskor och allt mojligt flydde jag och B tillbaka till tagsationen (sisadar tre timmar innan vart tag skulle aka). Dar forsokte vi byta vara biljetter men eftersom taget skulle vidare mot London sa var det en hel procedur och de vagrade (och var rent utav elaka ocksa). Notera att jag varit i Frankrike manga ganger, sa jag vet hur riktigt otrevliga manniskor ar - men Bryssel var annu varre.

:(

Slutet av dagen var dock trevligt, vi at och tog fotoautomat-kort pa stationen. Sen blev jag magsjuk av maten, men nu ar allt bra igen. Synd att vi fick se den daliga sidan av Bryssel, det finns sakert jattemycket kul att gora och massa trevliga manniskor, sa att kalla staden dalig ar inte ratt.

EN DAG I LILLE

Jag tar tillfallet i akt och bloggar nu nar B tar en tupplur bredvid mig. Lille ar underbart. Staden har den dar franska kanslan, med sma grander och stora torg, som jag alskar. Valfortjant semester skulle jag vilja kalla det har for jag har nog aldrig kannt mig sahar utvilad.

Det finns ett stalle som heter Meert dar de har de mest underbara bakelser man kan tanka sig. B och jag var dar igar och idag var det fodelsedagsfirande for Bs pappa och mig, med bakelser fran Meert och champagne :). Nar B har vaknat drar jag ut honom pa stan och strosar runt lite igen. Imorgon ska vi till Bryssel och pa lordag ar det brollop i Limoges!

PAST TENSE


Jag har svårt att fokusera på nuet och tenderar att falla tillbaka på minnen eller blicka framåt. Läste en gammal konversation och skrattade åt den här bisatsen;

"and between 4pm and now, it was snowing, which makes me thinking of you."

De senaste åren har gått så snabbt och jag känner mig säkrare än någonsin. Jag tror att det som har hänt, det bra och det dåliga, har hänt av en anledning.

Det värsta med tentaplugg är att jag inte kommer ut på några dagar. Kanske en enstaka kväll, en fika eller en promenad - men jag blir så instängd med mina tankar. Det ska bli skönt att få rymma tillbaka till framtiden och vardagen imorgon (påminn mig om det imorgon, ha ha)

VARFÖR?


Bild tagen från Emma Elwin

Suck. Den lilla kloringen har jag sett tidigare och precis som då har jag nu letat upp den och kollat på priset. Kanske kan jag tänka mig att spendera liiite mer på en ring? Priserna ligger mellan 1000-3000 riksdaler och för en person som har svårt för att ha på sig ringar är det alldeles för mycket :(MEN den är så FIN! Från Maria Nilsdotter. Finns liknande på modekungen.se, så det kanske blir någon därifrån istället.

Nu ska jag fortsätta plugga. Jag lovar.

xoxoJag bestämde mig för ett par dagar sen att se alla Gossip Girl avsnitt och när jag väl bestämt mig för något så genomför jag det. Det är faktiskt ganska kul att se de gamla avsnitten, mehehehe.

Helgen har varit najs, minus kanske att jag varit tvungen att plugga till tentan på onsdag. Igår middag med Martina och Benny (senare också pojkvännen till Martina) som pågick till klockan tre. Det var en kille som satt och tittade på mig under nattbussen (som förövrigt luktade spya) och man såg att han tänkte ungefär 'va fan gör du här?'. Jag har haft glasögon på mig hela helgen och igår hade jag håret i en knut - måste ha sett ut som en lärare eller nåt.


A.M


f; Sofi Fahrman

Den här miniatyrskon vill jag ha ståendes i bokhyllan i mitt rum! Den kommer från Alexander McQueen-utställningen 'Savage Beauty' i the Met. I allt det här snacket om New York på senaste tiden så kommer jag ihåg mig själv som en 13årig tjej i denna stora stad och jag vet (om jag vet!) att en väldigt god vän till mig kommer att trivas väldigt bra där.

Denna kväll ska spenderas med två f.d klasskompisar med god mat och vin. Det är underbart vad sommaren kan erbjuda!

MIN SOMMARTio dagar i Lille och sen bröllop i Limoges, Frankrike. Nästa vecka åker jag!
Sista Harry Potter-filmen. Bitterljuvt...Kanske, kaaaanske se världens bästa band Arcade Fire live igen på Popaganda eller i Köpenhamn. Får se om ekonomin tillåter.Vara med de bästaste vännerna i världen. Finns inga bättre än er! Vi ska göra allt det där som den svenska sommaren erbjuder och det kommer bli bäst.

Första sommaren på länge då jag inte är bortrest under mer än fyra veckor av den. En sommar var jag hemma tre av tio veckor, men den här sommaren ville jag ha svensk sommar. Både den soliga delen och den regniga.HAST DU ETWAS ZEIT FÜR MICH?


Idag vaknade jag upp klockan ett. Helt utvilad, utan halsbränna och glad. Jag märkte igår att det var dags för en hel natts sömn (+ lite mer uppenbarligen) när jag var på fiskpedikyr med systern min och nästan grät av lycka för en hel timmes lugn. Jag förstår inte varför jag alltid gör så här med min själv, pushar och pushar mig själv tills något brister och jag inte orkar något mer. Alls.

Jag måste börja säga nej.Fisk spa:t var mycket trevligt, trots den tidiga tiden (urk klockan tio... livet som student är bra för inget börjar innan tio) och jag svär att mina fötter blev en skostorlek mindre. Det var bara jag och min syster och vi fått saker att mumsa på och lite att dricka. Mys! Det var kul, så det rekommenderar jag starkt!

ONSDAG


Fjärde dagen med halsbränna nu... Läste på vårdguidens hemsida att det är ett varningstecken men inte om man är gravid. Får hoppas att jag är gravid då, haaaah. Det är säkert ingen fara, men samarin skulle vara kul att ha.

OXENJuni blir en rolig månad men också en period fylld av hårt arbete. Tempot accelererar i takt med att semestrarna närmar sig. Privat har du fullt upp med allt från examensfester till middagar och jubilarer. Se till att sätta av tid för dig själv, annars kommer du inte att orka. Du är redan nu slutkörd. Som singel är det här en bra period att träffa en partner. Du är mycket ute i svängen och har möjlighet att välja och vraka mellan flera personer som är intresserade av dig.


Mitt horoskop stämmer för en gångs skull!

RSS 2.0