39 MINUTER KVAR AV MAJIbland saknar jag min syster så grymt mycket... Min partner of crime.

NAKET AVSKALAT


f; freshnet

När ska folk visa sitt rätta jag?

PUUUH


Det har varit massa högtider att firas den här veckan och nu är jag trött. Ska jag vara helt ärlig kommer jag inte ihåg vad jag gjorde under de dagar som det inte var något som firades. Det har varit stört kul men nu är det skönt att det är över.

I onsdag tog min kära syster examen och det var en stor fest för diplomanderna i Stadhuset. Pampigt med orkester och kör, bubbel och snittar. Det pågick ett bra tag (och var extremt olidligt tråkigt) så efter det åt vi på McDonken. Mums!

I fredags tog Emelie studenten så då var det flak och studentmottagning för fulla muggar. Efterfest hos Malin vilket resulterade i en baksmälla...

Sen firade vi min systers examen med middag på La Cucina. Mmmm, världens godaste panna cotta.

Å så idag, mors dag och firande av farfars födelsedag!

Haha, nu har jag skrivit allt jag har gjort den här veckan med inga bilder. Den här bloggen lider ;)

BAJSIdag mår jag som jag förtjänar...


Se rubrik.

REVOLTNä, nu ska jag gå och lägga mig. Snart.

SNOPSkrev ett helt mens-pms inlägg men raderade det. Mitt liv är bra, trots pms och att jag är snuvig 24/7. Om två veckor sover jag i Bs (hehe B1 och B2, någon som fattar?) famn och då kanske magonten försvinner också. Fattar inte varför jag är stressad, har ingenting att vara stressad över egentligen (höll just på att stava egentligen 'igentligen'... herregud, då är det dags att sova).

Om sju minuter är det friday.

INSPO
MÅNDAG

Måndagen började som alla andra måndagar med att jag försov mig. Så föreläsningen... Den skippade jag. Haha. Fick tillbaka resultatet på förra tenta med och med ett stort bravur hade jag lyckats få ett B. De två andra delkurserna i statsvetenskap fick jag E i, så det är en enorm skillnad. Hoppas det går bra i denna delkurs också.
Efter det åkte jag och jobbade, en timme endast med ordinarie lön, eftersom min elev skulle i väg på golfträning. Väl hemma igen låg mitt nya bankkort och en inbjudan till en studentmottagning. Blåmusslor med vitlöksbröd och en god nyhet från B gjorde min dag komplett!


MIN HELG

Den här helgen har varit bra och mindre bra. De mindre bra sakerna orkar jag inte ta upp, för det ska jag släppa nu. Däremot ska jag berätta om de bra sakerna. Fredagskvällen spenderades med Hanna på den lokala pizzerian med en Walla John (kebabpizza, med pommes, herre min skapare vad gott!) och drinkar på dansbandsbaren (haha) med två randoms som vi träffade på pizzahaket.

I går hade Felicia, Malin och jag 60-årsbrunch (alla har fått 20) istället för att köpa presenter till varandra på Hasselbacken. Vi var där i tre timmar och åt under hela den tiden. Gott!

Bilder snodda av Malin

Sedan gick vi längs Strandvägen. Jag skulle möta upp min familj och halvsprang till PUB, vilket var lagom svettigt. Min kära syster tar ut sin examen på onsdag så jag hjälpte henne med kläder till detta.

På kvällen blev det god mat igen, hemma hos Emelie och Patrik (blev så mätt att jag skippade lunchen idag, kunde ha levt på det där en vecka ungefär haha) med sällskapsspel (åh vad jag älskar sällskapsspel). Jag vann och alla grät bittra tårar. Mohahahaha.

Nu ska jag krypa upp i soffan och ta en välförtjänt paus och ladda inför nästa vecka med examensfirande och studenttagande. Hejrå!

HUMBUG

Artikel från Aftonblaskan som handlar om hur mycket 80- och 90-talisterna suger. Läste igenom kommentarerna och fick syn på denna;

Jo, visst är 80-talisterna helt blåsta? Tag bara Mark Zuckerberg, grundaren av Facebook. Visst, han är miljardär. Men vad är priset, liksom? Och Blondinbella är inte mycket bättre. Båda utnyttjar internät på ett sätt som är helt vidrigt. Inte var internät t
"Jo, visst är 80-talisterna helt blåsta? Tag bara Mark Zuckerberg, grundaren av Facebook. Visst, han är miljardär. Men vad är priset, liksom? Och Blondinbella är inte mycket bättre. Båda utnyttjar internät på ett sätt som är helt vidrigt. Inte var internät tänkt att användas för sin personlig berikning och för att göra karriär? Skäms!"

- Wally, 31 år gammal.

Ju mer jag studerar politik desto mer tar jag avstånd från politiska åsikter. Jag har fått höra så mycket dumt under min tid på statsvetenskapliga. Både från vänsterpartister, moderater och allt där emellan. Men det här tar ju verkligen priset, är det fel att använda internet (nej, förlåt - internät) för personlig vinning? Det är så extremt tröttsamt med höger/vänster och dess smutskastning på varandra. So what om man tycker olika? Tror mig, sossarnas och moderaternas politik är inte så olika som man kan tro. Sverige är ett väldigt hegemoniskt land med lika värderingar.

Var tvungen att skriva av mig, för nu att det bara skrattretande... Vuxna människor.

I'M BATMAN

I år har jag rest väldigt mycket och tyvärr också suttit på flygplan väldigt mycket... Räknar man med Lille i juni har jag suttit på ett flygplan 14 gånger!

Stockholm - Sevilla = Fyra flygplansresor
Stockholm - Nantes/La Baule = Två flygplansresor (+ två tågresor)
Stockholm - Paris = Fyra flygplansresor
Stockholm - Köpenhamn = Två flygplansresor
Stockholm - Lille/Limoges = Fyra flygplansresor (+ två tågresor + två bilresor à la 5 h)Miljöbov...

YOU'RE BORN AS AN ORIGINAL, WHY DIE AS A COPY?
Det har inte blivit så jättemycket fokus på bloggen på senaste. Har tröttnat, om jag ska vara ärlig. Varför? Den största anledningen är att jag vill fota mer och har ingen kamera, så då känns det lite småtrist att blogga. Sedan händer det mycket roligt och då vill jag helst inte sitta inne och blogga. Fast idag har det blivit mycket sitta inne, måste snyta mig hela tiden annars... Tror att det är pollenallergi som jag råkat ut för. Huha!

HEJ IGENJag lever. Fortfarande. Däremot har bloggen fått lida lite och får nog göra det ett tag till. Under den senaste tiden har det hänt roliga saker som Malins och mitt 40-årskalas, pojkvänsbesök, middag på våning ett, köpenhamnsresa, middag på tranan. Mindre roliga saker som har hänt är fredagen den trettonde (shit, vilken otur jag hade!!), en otrevlig allergisk reaktion mot hotelltvålen i Köpenhamn och ett au revoir.

Den här helgen har varit min "välkommen-tillbaka-till-vardagen-helg" men det har gått ganska bra. Mitt rum håller på att bli vårstädat, jobb har det kollats på och jag vet numera vad min delkurs handlar om i alla fall ha ha.

RSS 2.0