RIHANNA

"You always feel ashamed, that someone could be that important, that without them - you feel like nothin'"

 

Min absoluta favoritsång just nu. Lite otippat för att vara jag, men allting klickar - rösten, låten, videon.

 


TOM

Garden State är en av de bästa filmerna jag sett. Mest för att Zach Braff är den enda på film (som jag sett) som kan porträttera den där ultimata känslan av... Tomhet. När allt känns så jobbigt att man stänger av alla känslor. I ett halvår hade jag den känslan. Man står i regnet men man känner inga droppar på huden, människorna runt omkring en är som tomma skal, ingen märker att du är tom.

Det är skönt att vara tom, för de känslor man egentligen borde ha gör alldeles för ont.

 


I JUST CAME TO SAY HELLO


Okej, det var väldigt länge sedan jag skrev i bloggen nu. Jag skriver för de som läser bloggen och för att jag trots allt tycker väldigt mycket om att blogga. Benjamin har fått jobb i Sverige och bor hos mig och mina föräldrar. Vi tänkte kolla efter något eget, men eftersom han bara har ett kontrakt på åtta månader så få det vänta! Vi trivs i alla fall väldigt bra här.

De senaste två helgerna har varit awesome, minus att Hanna hamnade på sjukhus. Som tur mår hon bra och nästa gång kör jag ninja-spark om hon försöker äta choklad med nötter i. I fredags var jag ute på pubrunda med gamla WWL-are, vilket alltid är kul, i lördags firade vi pappa med en brunch på Scandic Hasselbacken (där Malin, Felicia och jag var tidigare i år) och sedan var vi på Fotografiska. Vi blev så impade att vi kom hem med en av bilderna hem.

Jag trivs bättre på jobbet nu. Igår hade jag en av de två värsta stationerna (tio bord med två personerna vardera) plus att restaurangen var underbemannad med två personer. Det var tufft, men mina kollegor hjälpte mig och alla var så schyssta.

... blogg.se vill inte lägga in en bild i det här inlägget (en av anledningarna till att jag inte bloggar så ofta). Har funderat på att byta till devote eller blogger, har haft båda tidigare, men jag är så dålig på xhtml. Hjälp? :)

WHITE.


ELEFANTER


Jag älskar elefanter. När min familj var i Thailand red jag och min syster barbacka på en elefant och det är bland det coolaste jag någonsin gjort. Dessa djur är så stora men rör sig så försiktigt som om deras last var av glas. Magnifika djur.

FINT
NOT TRUE

RSS 2.0