ONSDAG


- Pust -

Den här bloggen har fått lida pga tentaplugg och för att jag försökt klämma in ALLT i min kalender. Det här är inget "åh-jag-är-så-busy-inlägg" utan snarare "hur-tänkte-jag-inlägg". Helgen bestod av två kalla locations-plåtningar men också en natt i en varm stuga med brasa och bastu. Min kusin skulle fota för sitt slutprojekt i skolan och använde min syster och mig som modeller. Plåtningen var ute på landet på en ö och det var så mysigt att sitta långt ifrån jobb/plugg framför brasan.

2012 har hittils varit full av helger med jobb och alldeles för lite ledighet. Det är roligt så jag ska inte klaga och sova gör jag på vardagar - då jag egentligen ska plugga. Så nu när det är tentavecka så har jag inget liv :(. Orkar inte plugga mer...

P.s Såg the Hunger Games med Hanna i fredags och jag tyckte om den! Var neutralt inställt mot den och blev positivt överraskad.

<3


pic: sofismode.

När jag såg den här bilden så började jag sakna mina små amerikaner Emily och Malin så mycket! Kan inte Ryanair flyga dit så man hade råd att åka dit? 

Just nu känns livet ganska statiskt och jag saknar lite då jag hade heltidsstudier + tre deltidsjobb. Not! Vad tänkte jag med? Fast många kan nog relatera till det där, att man jobbar och sliter, håller igång sociallivet och trivs bra. Sen när man varvar ner så är man så trött, så trött, så trött...

Det var väl det som hände mig. Lite innan påsken var jag plötsligt ledig! Vilket borde ha gjort mig glad men som istället gjorde mig lite apatisk. Sen hjälper det inte att april-månad är en jobbig månad för mig med tanke på tidigare år.

ANIMALISTIC


Vogue, 1967.

JPG + Coca Cola Light


Japp. Måste säga att det är snäppet bättre än KL (förlåt Karl!). Frågade Benjamin om vi kunde åka till Paris bara för att köpa flaskorna, men han tveckade lite.

HELGEN ÄR ÖVERPåskhelgen var mys och jag åt alldeles för mycket godis ha ha. Imorgon måste jag börja plugga igen för att hinna plugga ordentligt till nästa tenta, men det var värt lite ledighet.

TAXFREE


När vi var på kryssning så gick Emelie och jag bananas i taxfreen. Egentligen inte bananas eftersom det inte kostade så mycket, men hade det varit på land hade det blivit klart mycket dyrare. Jag hade ett rött läppstift från Sephora som var den perfekta nyansen! Det läppstiftet gick sönder och sen fick jag höra att de slutat tillverka det. Som tur var YSL-läppstiftet nästan likadant i färg (om än finare) och hylsan är finfin.

PÅSK


Snart kommer släkten hit och då börjar påskfirandet! Den här helgen har varit så lugn och avslappnande, något som vi alla behöver tror jag. Våren är typ här och det luktar möjlighet i luften. Mitt mål är att försöka planera så lite så möjligt (svårt för mig haha) och bara... Go with the flow. Det kanske kan föra med sig något kul i slutändan!

STARS

Frida Gustavsson i stjärnor.

Under en veckas tid har jag varit på plåtningar i 34 timmar. Väldigt kul, men väldigt utmattande, speciellt med tanke på att de 34 timmarna var utspridda på tre dagar. Nu är det långhelg och påsk wiihooo! Då ska det mysas, ätas, mysas lite till och framför allt bara sittas på rumpan!

RSS 2.0