SÅDESÅ



Här tänkte jag skriva något kryptiskt om något som stör mig, men sen kom jag på att jag var vuxen och inte femton...

va fan.



Okej... Jag kan inte med ord beskriva hur korkad jag känner mig just nu. Hahahaha, jag fick ett jobb i morse. I morse. För en awesome tidning. Trodde att det var ett skämt först. Problemet då? Jag färgade håret igår och det blev liiiiiite för mörkt. Liiite för mörkt. Hade bara tänkt att fixa det idag, för inte fasiken skulle jag jobba idag.


ARGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHH :(((((((
odfugldifgirgtiiohryordoihurliwe hijerl hujwireh gkrjhrg kjreh gkjrh gkjhrkgjhr

Finns det en så finns det flera, så det finns ett intresse för mig i alla fall. Just nu känns det bara dumt hela grejen...

SJUNDE





Visserligen är det inte utav folks största intresse som jag delar med mig av min senaste dagar, utan för att kunna komma ihåg det senare när jag läser min (då) gamla blogg. Igår var det nationaldagen och då var det såklart fullsmockat inne i stan. Det var dessutom första riktigt soliga dagen på veckan. Så det blev en stund i Rålis med vänner jag inte träffat på länge, middag med Fanny och sen avskedsfest för min f.d chef från restaurangen. Det var kul! Lite konstigt i början dock. Idag körde Benny, Mickan, Maria och jag en AW och imorgon åker bär det av till Milano!! :)

RSS 2.0