YAYEmily och Malin har besökt Ladurée i New York och jag är sisådär lagom avundsjuk. Jag saknar dem båda väldigt mycket! Macarons kommer jag att få träffa lite tidigare, hehe. Preliminärt ska Ladurée öppnas i slutet av april, lagom till min födelsedag. Det skulle vara awesome om de kan hålla den tiden!

Helgen har varit skön men ganska hektiskt. Hann med shopping med Hanna, svänga förbi Mood, omtenta (blöö), kryssing (jag visste inte att det kunde vara så roligt!), födelsedagskalas hos syster och gjort uppgiften till gårdagens seminarie. Phew!

RAG & BONE <3 JEANSRUMPA = SANTSource: Hanneli Mustaparta & Vouge.fr

Rag & Bone har så fina jeans!

YUP

Överkonsumtion tänker ni, men alla förutom två är presenter. Varenda ett är ett favoritlack, det är så svårt att välja när det är dags att måla naglarna (speciellt när det bara går att måla tånaglarna eftersom fingernaglarna är kaputt...). Just nu har jag Vendetta på tårna (det lila längst ut till höger).

Ni som känner mig förstår varför det är en big deal.

NEW SHOESJag har aldrig varit en sko-människa, då jag sedan födseln haft problem med mina fötter, men jag börjar förstå människor som är det!

MODELLBILDER
Fotograf: Emma Jönsson Dysell
Stylist: Tekla Knaust

Det absolut roligast som hänt på sista tiden är att jag fått prova på att vara modell. Här ovan för svenska märket Nakkna (som för övrigt har fin-fina saker). Det känns så konstigt. Hade man frågat 13-åriga jag att jag en dag skulle modella så skulle jag ha skrattat.

RSS 2.0