BAJS

Äntligen lite humor i modevärlden.

Jag orkar inte skriva om vad som hänt för de som läser den här bloggen vet. Så himla trist att jag lyckats klanta till det så mycket att jag och mina ögon fick åka in på akuten. I särklass det mest smärtsamma jag varit med om. Hela min kropp är trött eftersom immunförsvaret har jobbat hela sommaren så humöret är väl inte det bästa. Igår träffade jag vännerna igen och det var så skönt, har saknat er!


I LILLE

Nu är jag i Lille med B. Stackarn är magsjuk fran restaurangen igar sa den här dagen är inte sa rolig för honom. Igar var vi pa ett zoo som var asnajs pa kvällen drack vi en jääättestor drink som var större än mitt huvud.
Puss och kram!

COVER


FASHION MEEP MEEP

Kommer ni ihåg den där Brolle Jr-låten som gick på femman förut? Innan och efter reklampauserna. Han sjöng något om fashion och sen lät det som ett meep meep. Tyckte jag och mamma i alla fall, men... ja. Anyway.

Malin och jag smög omkring Berns och Kungsträdgården för att få en glimps att det här som de kallar för "Fashion Week". Det var kul. Vi såg massa människor som Sofi Fahrman, Emma Elwin, Columbine Smille, Style Scrapbook (typ fem gånger... Hon förföljde oss) och många fler "viktiga" människor. Men ingen gjorde mig star struck förutom
Sabrina. Varför vet jag inte, kanske för att hon kommer från Holland och inte Sverige.


Vi såg henne utanför Ida Sjöstedt. Det var en snubbe som frågade om han fick ta kort på oss (mig och Malin alltså)! Det var kul. Vem han var vet vi inte, men en komplimang var det.

Nu kära vänner ska jag gå och lägga mig snart för imorgon ska jag på intervju (fick jag reda på ikväll) och jag har blivit förkyld. Min näsa rinner och det är lagom mysigt när man pratar med en främling.

Ps. Hollister är en skum affär. Ds

SNOTT FRÅN FÖRSTASIDAN

Favoritplagg i garderoben just nu: En röd ylletröja som jag ärvt av B.

Byter gärna garderob med: Ingen. Jag trivs i mina kläder, de är sköna.

Trivs bäst i: Jeansleggings. Så skönt!

Bästa stiltipset: Tänk aldrig på vad andra tycker och skit i trender. Det viktigaste är att du trivs i kläderna. Ett litet ps också är att "fashionistorna" följer inte trender utan skapar dem.

Vanligaste färgen på mina kläder:
Svart och blått.

I höst kommer jag gå klädd i:
Det vet jag inte ännu, alldeles för tidigt att säga.

Men absolut inte i: Päls är inte fint.

Jag doftar just nu: Coco Mademoiselle, Chanel. Annars luktar jag hårprodukter och Flowerbomb "La vie en Rose" från Viktor&Rolf. Försöker dock spara på den eftersom det är limited edition och typ den enda parfymen jag inte mår dåligt av.

Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?: Whyreds Jada Nubuck väska. Den är fin!
Höstens köp: Jag vill köpa en trench coat eller en kamera.

Höstens håll: Haha... Hösten behåll? Hösten håll är de oändligt många gångerna jag kommer att springa till tåget.

Höstens släng: Jag har slängt sånt som inte är snyggt eller passar längre.

En ideal höstoutfit: Skor, byxa, något på överkroppen och jacka. Kanske strumpor om jag har varit snäll. Underkläder är för mesar.

T.G.I.M... NOT


Jag är lite smått uttråkad. I dag (istället för imorgon) kommer min gudfar och hans fru hit och eftersom vi inte vet exakt när de kommer så måste jag vara hemma och vänta på dem. Min uppgift idag var att städa och prata med mitt jobb - det senare tog längre tid än att städa. Min kontaktperson jobbar nämligen inte där längre. Jaaaahaaa! Jag väntar på många mejl som aldrig skickas till mig och ett brev - jag blir galen!


AUGUSTIBilder via vouge, nasty gal


Hela den här sommaren har varit underbar. Fylld med lata, roliga, fartfylla och äventyrsfyllda dagar. Idag är jag hemma med magknip och grå-glåmigt ansikte så ingen födelsedagsfest för mig som det var planerat. Trist speciellt när jag sett fram emot den, men magen ville inte.

Jag har satt nya mål för hösten (jag brukar aldrig köra på nyårslöften utan utmanar mig själv när hösten börjar).
Ett av dessa mål är att hitta nya ställen i Stockholm, prova på nya saker, äta något som jag inte ätit tidigare. Igår drack jag Iced Chai Latte, lagom spännande ha ha. En annan sak som jag lovat mig själv är att se förändring som något positivt snarare än negativt.

Det går bra.

Om en vecka åker jag till Frankrike och är där i en vecka. Då blir det Lille, La Baule och Paris - en liten semester innan allvaret börjar igen.

TINY KNOTMin absoluta favorit i garderoben just nu är den här ringen. Smal, silvrig och med en liten knut. Fått av B och den är köpt på sajten etsy (säljare indiaylaluna)

RSS 2.0