GITANATvå absoluta favoriter just nu - Min trofasta parfym från Byredo och Intermezzo från Chanel (som håller i dagar och dagar!). Parfymen är den bästa min näsa har fått träffa, den låtar gott :).

STOCKHOLM I MITT <3Till Malin, så att hon kan längta tillbaka till vår stad.

PARISVill till Paris igen, vill att det ska vara vår igen.

ELEPHANT!


CUPCAKEGjorde cupcakes för ett tag sedan och de var jättegoda! Fick ett paket med pulver till muffins och topping - det enda man var tvungen att ha själv var vatten och smör! Bytte dock ut smöret mot philadelphiaost (palla stava) et volià!

EMA


"I'm french and I can count to five - in English too!"

- David Guetta

Haaahahaha! David Guetta har den skummaste accenten också.

ON MY MIND


MYSIGT ÄNDÅ


VÄSKAN


I ett års tid har jag suktat efter denna väska. I ett års tid har jag också varit väldigt pank (vilket bör tilläggas). Förra vecka så började jag kolla i Whyreds affärer efter väskan, men hittade den ingenstans! Den är från förra kollektionen och då förtjänar den uppenbarligen inte en plats bland den nya kollektionen - taskigt enligt mig.

Däremot fanns den på hemsidan. Benjamin sa att jag borde beställa den. Jag sa nej varje dag i en vecka tills han övertygade mig och lånade mig pengarna. När vi beställt den ville han se den igen och då visade det sig att vi beställt den sista väskan. Den sista väskan! Det är meant to be med mig och väskan, vi kommer bli goda vänner.

P.s. Malin, den är finare i verkligheten! I promise.

UPDATEJag måste börja blogga mer. Det blir för stora gap mellan de senaste inläggen. Det vore najs att skriva att jag gjort en massa men jag lever mest. Är lycklig och dricker julmust. Jobbar gör jag inte så ofta eftersom den nya restaurangen inte öppnat ännu men nästa måndag får jag mitt schema! Jag har också köpt saker till mig själv för första gången i år eftersom jag numera inte behöver åka till Frankrike ett stup i kvarten (inte för att jag klagade). Benjamin har fått fast anställning. I Sverige. I Stockholm.

Förra veckan red jag barbacka på en häst för första gången i mitt liv. Det var coolt! Högskoleprovet suger. Det var fan tredje gången gillt, matten är inte min vän.

RSS 2.0