FREDAGSKVÄLL...


... Och Hanna och Benjamin sitter och spelar Rat on Scooter. De tävlar om vem som får hundra poäng och sitter och försöker förstöra för varandra. Japp, det är fredagskväll, en mysig sådan!


TILL MALIN

När du ser det här. Vi tänker på dig!


THE FALLING MAN


Jag funderade länge på om det verkligen var lämpligt att lägga en bild. En man som valde att hoppas från WTC den elfte september 2001. När tidningar publicerade den här bilden blev så många upprörda att man slutade visa bilderna på "the jumpers" - de cirka 200 personera som valde att hoppa. Men istället borde de få lika stort utrymme i vårt minne som alla andra.

Mitt mål är inte att uppröra men ändå så lägger jag inte upp bilden pga hänsyn till denne man som förlorat livet så som många andra. "The jumpers" är de som påverkat mig mest och det värsta var att jag inte kände till de förrän i år eller snarare är de bilderna har försvunnit från våra tanker.

Vill ni se bilden så klicka er vidare här. Valet är ditt.

90-TALET VS IDAG


Jag kan personligen säga att det är onaturligt för tjejer som är könsmogna att ha så smala ben. Nåde den som säger att jag har lika smala ben...

HIT ME

Det är sa uppenbart att vissa människor mar sa daligt att de maste fa andra att ma daligt. Tyvärr sa tar jag fortfarande ât mig men mycket mindre än tidigare. För jag vet att jag har världens bästa vänner, en fin familj och pojkvän samt har hälsan (naja, synen är snart helt aterställd). Varför ska man da bryr sig om sma (jaa, oftast är det korta människor) personer som anda inte nar upp en till hakan?
Ni som läser det är störst, bäst och vackrast och lat ingen fa er att tro nagot annat! Vi tjejer maste börja stötta varandra mer. Typ som i SATC avsnittet da Charlotte far reda pa att en "vän" tagit hennes framtida barns namn och Samantha ställer sig upp och säger "bitch" till "vännen". Mina vänner vet i alla fall att jag har deras rygg och jag vet att de star bakom mig.
Sa det sa!

1/9

Första september. Det känns helt okej trots alla förändringar som händer den här manaden. Just nu försöker jag fa tag pa mitt liv genom att skaffa ett jobb och sakta men säkert kommer vardagen tillbaka. Vi renoverar mitt nya rum hemma sa jag och B bor hemma hos min syster och Tomas. Sorry för trakigt inlägg, skrev det mer till mig själv än nagon annan.

RSS 2.0