Bitter Sweet Symphony
Förra veckan så föll jag, ganska så hårt. Inte visste jag att man kunde sjunka till en sån låg nivå, men nu förstår jag verkligen att man både kan och hur man gör det. Tog saken i egna händer och sa upp mig från jobbet, sen dess känns det som om jag långsamt vaknar ur från mitt ide.

Varje dag tittar solen fram och idag är det inget undantag. Som ni märkt så prioriterar jag andra saker än bloggen, precis som det ska vara!

Ps. Bitter Sweet Symphony måste vara en av världens bästa musikvideor.


14/2För omkring ett och halvår sen fick jag en liten present av Malin. Det var ett armband som man skulle knyta kring sin handled och vänta på att det skulle falla av. När armbandet fallit av av sig självt skulle tre av ens önskningar slå in. Jag hade tre önskningar och två av dem slog in ganska så snabbt men den tredje slog aldrig in! Armbandet hängde kvar i ett år och föll aldrig av tills jag... "Hjälpte" det på traven. Idag kan jag säga att alla tre önskningar har slagit in och den tredje har varit verklighet i sex månader. Benjamin och jag bor tillsammans.

Det var många som försökte trösta mig med att det dära långdistansförhållandet bara skulle rinna ut i sanden och att jag var modig som ens försökte. Visst har det varit jobbigt, men jag skulle göra om allt igen om jag kunde. Kanske var det armbandet som faktiskt hade några magiska krafter eller så det var beslutsamheten att i alla fall försöka som gjorde att livet ser ut som det gör idag.

Tänker på två av världens finaste människor, Malin och Hanna. Malin som är i New York och pluggar det hon vill plugga och Hanna som impulsivt drog till USA för att hon ville det. Så himla coolt att jag har sådana kompisar och att de inspirerar mig så mycket!

MODEL POSE OF TODAY
NÅGOT SENAREHej.

Jag har inte uppdaterat på ett bra tag nu, men tänkte kompensera det genom att lägga upp en bild på mig själv (något som jag inte gjort på ännu längre tid!). Mitt liv har varit hektiskt på ett ganska tråkigt, arbetsnarkomant sätt. Bestämde mig för att ta upp pluggandet igen och hamnade med heltidsstudier och tre extrajobb. Ett av de ser ni ovan då jag gick min första visning någonsin! Det var så roligt. Fick bladguld i håret och skulle iväg direkt efter (hann alltså inte få bort allt) och sitter här i tunnelbanan. Ser lite olustig ut eftersom folk kollar på en som om man vore knäpp.

Haha, lite kanske.

Saknar i alla fall mina kompisar som chillar i USA och längtar så mycket efter sommaren då de alla förhoppningsvis kommer hit igen.

RSS 2.0