A BLUBIBLA LA DI DA DA

Tjugo min kvar, sen är jag off to centrum och åker iväg med en buss. Var tvungen att dricka kaffe, förlåt... Laddat ett usb minne med Sex and the City 2 (kopierade den från ditt usb Malin, kom på att du inte fått tillbaka det ännu, sorry, du får det när vi ses när jag är hemma!), sex Big BangTheory avsnitt och en till film. I väskan ligger en Marian Keyes bok, mysigt. Sen har jag Benjamins PSP och min iPod så nåt borde jag kunna göra!


bild från the Coveteur

Jag förstår dig Hanna, vill också flytta hemifrån och gå loss på inredning. Skulle vara ballt med något annorlunda, som Aslaug Magnusdottir (vem fasiken det nu är...) har i sitt hem.

110223

Dagen har gått fort, har hunnit socialisera mig med vänner, gått på föreläsning (professorn höll upp dörren åt mig, en riktig gentleman!), jobbat, packat, bla bla blaaa. Jag vill ha kaffe, är för gammal för att dygna.


SNART I HANS FAMN IGEN



Jag dööör, vad äckligt cheesy jag har blivit på senare dar.

110222

En dag kvar i Sverige innan det bär av mot Nantes och La Baule. Kommer att resa i 14 timmar vilket är helt okej (eller så är jag totalt hjärntvättad från andra resor) och inkludera; två bussresor till centralen, en bussresa till Skavsta, flyg till Paris, buss från Beauvais till Porte Maillot, tunnelbana till Monteparnasse, tåg till Nantes. Min stackars nacke kommer att behöva den där naprapatbehandlingen så fort jag kommer hem.


från weheartit
MUMS

Idag har jag dessutom varit produktiv - varit hos optikern och fixat nya bågar + styrka (svarta, lite större, -3,25), ätit lunch med mappa (sushi!), hämtat ut en reserverad bok, jobbat, fixat små detaljer inför resan i morgon, fikat på espresso house i min ensamhet (innan jobbet).

SÖNDAGSFIKA

Bild tagen från victoriapauline.blogg.se

Idag fikade jag med Mikaela på Espresso House och åt en av deras nya cup cakes, blåbärsmak (den till höger). MUMS!


:')








© afterdrk at freshnet.se

Alla söta kärlekspar gjorde mig så smörig idag. Åh, så fina Emelie och Patrik är! (inte de på bilden dock).

110220

Igår hade käraste Emelie 20 årskalas. Det var jättemysigt, jättegott och jättetrevligt, haha. Jag måste börja använda min kamera mer, det fanns så mycket fint att fota. T.ex. Emelie som hade på sig sin mammas klänning från åttiotalet, absint-drickande och Singstar-sjungande. Tur att man inte är bakis idag, kan jag ju bara säga.


© annakopito at freshnet.se

Karl Lagerfeld är så himla cool att man måste ha honom på sig som en brosch. Ja.

DEN 24:E FEB


Om exakt en vecka kommer jag att vara i min Benjamins armar. Fy fan, orkar inte vänta längre! Tåget anländer till Nantes klockan fyra, säg att det är fem min för sent + B är lite sen pga jobb + vi inte hittar varandra direkt. Et volia, en kvart senare puss puss!

BÖTER FÖR ATT SKRÄPA NER?


Asså, jag borde bli politiker. När jag var liten började jag dagdrömma (jag var en konstig liten flicka) om att polisen skulle ge böter för dummisarna som skräpade ner. Sen började jag fantisera om att dessa poliser stod vid varje soptunna, men det kanske var lite långsökt... Anyways så sa de just nu på Rapport att detta ska bli verkligen!

Bara tio år efter, Sveriges regering.

110216

bild från weheartit

Det är kallt här. Punkt.


RUBRIKER SUGER

© jakandjil

 


Alltid tyckt att den karaktäristiskt röda undersidan på Louboutins skor är så vacker. Den här bloggen håller visst på att bli lite mer modeblogg än vad det var meningen... Men tycker i alla fall om fina saker.

 


AIX-EN-PROVENCE

En av mina gamla klasskamrater valde att gå om trean och göra frankrike-resan i år istället. Titta igenom hennes bilder från Aix och drabbas av akut saknad. De har en bild med Nikita (klubbägarens son), "VIP-båset" med gratis champagne, vandring i bergen, Marie (världens bästa franska lärarinna) och Nice. Det var nog en av de bästa resorna i mitt liv samt den bästa tiden i mitt liv. Träffade också B där.


Knappast Abbey Road, men det var så varmt den dagen att vi slängde av oss jackorna. Jag och J lekte med hundarna i två timmar.


Paul Cezannes ateljer. Lagom intressant. B berättade senare att han hade jobbat där en sommar. När det hade skett en moppeolycka så fanns en kvinna som jobbade där då på plats. Stället blev lite intressantare...


Cassis. En av jordens vackraste platser.


Spriten var billig plus att man fick gratis shottar från våra bartenders från Bouddoir och champagne från Nikita.

110215

Idag fyllde min käraste Emelie 20 år!! Hon fick sina presenter och blev bjuden på Subway av mig. Mysigt var det att träffa henne ensam en stund. Köpte även Garniers roll on för mörka ringar under ögonen och blev frälst. Hallelujah, kommer inte att se trött ut 24/7!


TATUERA MIG

Jag vill så gärna ha en liten, liten tatuering men vet att mitt val av karriär inte tillåter det. Skulle också tröttna, det är en sak som är säkert, men det är så fint...

 

Kanske en fake istället? Denna från faketattoos.se

 

 

 

 

 

 


JAKIE POO


INSPIRATION

Alla bilder från weheartit.com


VALENTINE

Dagen spenderades med Hanna och cup cakes sedan jobb. Kom hem en timme senare pga trafikkaos, börjar bli lite uttjatat nu...

SNÖ?

Inte min dag i dag heller, haha. Kommer tio minuter för sent till seminariet idag, helt otroligt. Alltså, skulle varit på SU trettiofem min tidigare, men... Det snöade lite. Jag tror jag håller på att bli knäpp, vaknade upp i natt och var helt hundra på att B låg brevid mig i sängen och log mot mig. Jag försöker krama om honom, men det finns bara luft där jag viftar. Det sjuka är att jag är vaken och att jag verkligen ser honom, skitsorgligt. Knäppaste som hänt mig, om jag ska erkänna.


Det enda som får mig att le idag, sweet. Kommer nog att gå och lägga mig efter middagen idag, kan inte hålla ögonen uppe. Synd bara att mamma och pappa inte kan ta sig hem pga snön.

110210

Imorgon är det fredag, gillare! Det enda som var bra med dagen var en kvart med Hanna, sen gick det bara utfört. Så köpte godis till mig själv för att jag tyckte synd om mig själv, men pappa åt upp det sen haha. Köpte förövrigt en naprapatundersökning ikväll, så kanske kan jag få bukt med ryggen också.

P.s Såg en tjej som hade EXAKT en sådär Marc by Marc Jacobs tygpåse (från förra inlägget) jag vill ha... Ville sno den, men det var för många vittnen.

TYGPÅSARNA JAG VILL HA


Karl Lagerfeld är ju en av de coolaste snubbarna på jorden. Jag vet att jag hittade en sån här tygpåsen i Marseille (eller i Nice, kommer inte ihåg) men jag köpte den inte för hade inga pengar... Rumpa. Tror inte att den säljs längre.


Såg en tjej med en sån här i Stockholm en dag och det var så fint. Sen vet jag också att Marc Jacobs gör tygpåsar på ett ironiskt sätt - han menar att designers, som han själv, bara sätter sitt namn på random saker.


© lookbook.nu

Chanel-tygpåse... Finns det ens? Kommer nog aldrig köpa en riktig Chanel-väska, men en tygpåse skulle jag inte tacka nej till ^^.


110209

Igår kväll bestämde jag mig för att inte sätta på något alarm, utan låta min kropp ta vara på den sömn som den saknar. Slutade med att jag sov i tretton timmar och vaknade klockan ett. Alltså, jag vaknade klockan ett, jag låg inte och myste i sängen till klockan ett. Skönt var det och välbehövligt. Sen så bokade jag klipptid, vill ha hår som Jennifer Åkerman, så fint! Undrar om jag passar i det dock...







SU

Sitter i en av bibblans tysta lässalar och försöker lista ut vad Steven Lukes menar med ett tredimensionellt maktperspektiv... Känner mig nöjd efter dagens diskussion, lyckades argumentera för min åsikt plus att norrmannen var på min sida, så vi vann debatten ;) Han är så himla bra på att argumentera. Skriver på min iPod Touch, något svårt. Nu ska jag snart iväg och jobba, i morgon har jag sovmorgon <3 snart har jag alltså överlevt den här veckan också. Toodles

SÖNDAG DEN 6:E FEBRUARI

Bild tagen av Malin

Helgen har varit extremt lyckad och mysig, hela kroppen är mör. Sitter och tänker tillbaka på lördagen den 6:e februari förra året, då jag sa hej då till B och Aix-en-Provence. Då visste jag inte om vi skulle ses igen och jag önskar att jag kunnat berätta för dåtidens Carolina hur det skulle bli, för jag grät hela natten. Varje delresa - buss, flyg, bil - var värre än den förra.

P.s Min blogg är till för mig att minnas, så ni får ursäkta slemmet ibland.

...

Jag vill inte plugga mer... GAAAH.

Inte riktigt färdig med uppsatsen, det får bli imorgen efter tre-timmars seminariet. Men innan dess måste jag läsa 30 sidor av Marx/Engels (shetakul) samt tre andra texter. ASfhsdkghkHZK

Hej då.

SHUFFLE MODE PÅ IPOD - DAG FEMTON



© artpixie at tumblr

Please please please av Shout out Louds

Down to the river to pray av Soggy Bottom Boys (från O' brother where art thou)

It's only you, part II (live) av Salem Al Fakir

Hips don't lie av Shakira

Heart of Life av John Mayer

Upside down av Diana Ross

She's out of my life av Michael Jackson

Brianstorm av Arctic Monkeys

Sexy bitch av David Guetta ft. Akon

Sola och bada i piña colada av Markoolio

GAAAAAH


© tryphena at tumblr

Okej kära vänner, nu vet jag hur den perfekta myskvällen kommer att se ut. Coming soon.

ÄNNU EN LISTA (JUST BECAUSE I CAN)

Hur har 2011 varit än så länge?
- Mysigt, lite hektiskt, roligt och inspirerande. Precis som det ska vara!

Hur gammal blir du i år?
- 20 år, så nu får jag köpa ut åt mig själv.

Hur tror du att din födelsedag blir?
- Eftersom jag har tenta dagen efter så kommer jag att plugga. Men det gör ingenting, kommer antaligen blir firad efter och att inte bli firad på just den dagen spelar ingen stor roll.

Blir det några resor i år?
- Jadå, Sevilla har jag varit i och Nantes + La Baule ska besökas snart (typ 400 spänn tur och retur till Paris. Ingenting)

Har du några nyårslöften?
- Jag tror på ständig förändring. Behöver jag ändra något i mitt beteende för att få mig eller andra att må bättre så gör jag det när som helst.

Något som du ser fram emot?
- Sommaren och hösten känns som om det kommer innebära lite förändring för min del.

Hur spenderar du helst sommaren?
- Sommaren 2010 var underbar, så tänkte försöka efterapa den lite. Typ göra de sakerna som vi gjorde när Emily var här (to-do-list i Stockholm), åka till en ny stad i Europa (dvs någonstans jag inte varit), MYSA, kanske bli brun.

Singel eller i ett förhållande?
- ? Förstår inte... Men i ett förhållande. Eller det här förhållandet, annars singel.

Kommer du att vara redo för beach 2011?
- Hahahaha, jag är aldrig redo för beachen när den väl kommer. Nu är jag det, men när sommaren väl kommer så blir det ingen träning och mycket god mat.




110201

© artpixie at tumblr

Sitter och tänker. Skriver på min första uppsats på universitetet. Ämne; Hur kan man förstå relationen mellan liberal och republikansk frihet. Sitter och skriver banala frågor om att barn och kvinnor inte finns med i någon av frihetsaspekterna, kanske blir det en uppsats till slut.

~~~

Annars har jag idag svurit åt SL (både i morse och efter jobbet, då det tog mig två timmar att komma hem..), insupit SU's datasalsmiljö, ätit en varmkorv, sett fram emot en resa och lyckats ta det lugnt. Allt verkar ordna sig. Vill verkligen ha en polaroid kamera, trots att det är lite klyschigt.


RSS 2.0